Activiteiten

Ons vakantiehuis is een uitstekende uitvalsbasis voor rust, ontspanning en (sport)activiteiten als wandelen, skiën, langlaufen, fietsen (ATB), (vlieg)vissen, survival, fotograferen, zwemmen, kanoën, enzovoort. Op een steenworp afstand vindt u de Rennsteig'. Eén van de meest bekend wandelroutes van Duitsland. Verder vindt u in de directe omgeving vele andere prachtige wandelpaden. In de directe omgeving van Gießübel zijn meerdere skipistes. In skiarena Heubach kunnen snowboarders zich uitleven in het Freestyle funpark.


Het Thuringerwald is door haar vele wandelpaden een wandelgebied bij uitstek. Ze voeren u door de bergen en heuvelachtige weidelandschap van Duitslands mooiste middengebergte.Voor de mountainbikers en fietsers zijn prachtige uitgestippelde routes in verschillende moeilijkheidsgraden.


Op enkele kilometers vanaf ons huis in het dorpje Schönbrunn is een modern buiten zwembad. Hier kunt u zomers een verfrissend duik nemen. Het bergbad ligt mooi tussen de bergen. De zonneweides verdeeld over de bergplateaus bieden een prachtig uitzicht op de schilderachtige omgeving. Ze nodigen u uit voor een dagje luieren en zonnebaden.